Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

1999

1999
YOU’ LL BE IN MY HEART
Μουσική-στίχοι: Phil Collins
Ερμηνευτές: Phil Collins – Glenn Close
από την ταινία “Tarzan”

Σκηνοθεσία: Kevin Lima, Chris Buck. Με τις φωνές των: Tony Goldwyn, Minnie Driver, Glenn Close, Rosie O’ Donnell, Brian Blessed, Nigel Hawthorne, Lance Henriksen, Wayne Knight.

Άλλα τραγούδια: The gorillas / Moves like an ape, looks like a man / One family / Son of man / Strangers like me / Trashin’ the camp / Two worlds / Wondrous place.


Τα στούντιο Disney καταπιάνονται αυτή τη φορά με τον κλασικό ήρωα του Edgar Rice Burrough. Ένας άπληστος κυνηγός βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ταρζάν στην ζούγκλα της Αφρικής. Η μεγάλη οθόνη φιλοξένησε πολλές ταινίες με ήρωα τον Ταρζάν από το 1929. Από το 1932 και μετά ο Johnny Weissmuller έγινε ο διασημότερος ενσαρκωτής του ήρωα.

Τα τραγούδια του Phil Collins ακούγονται πίσω από την δράση, χωρίς να ενοχλούν. Το “You’ll be in my heart” που ερμηνεύει ο Collins με την Glenn Close κέρδισε το Όσκαρ.
Το βραβευμένο τραγούδι κυκλοφόρησε σε δίσκους με τον Phil Collins. Το άλμπουμ με την μουσική και τα τραγούδια της ταινίας πούλησε πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου