Τρίτη 27 Απριλίου 2010

1970

FOR ALL WE KNOW
Μουσική: Fred Karlin. Στίχοι: Robb Wilson – Arthur James
Ερμηνευτής: Larry Meredith
από την ταινία “Lovers and other strangers” («Ερωτικά ζευγάρια και τόσοι άλλοι γύρω τους»)

Σκηνοθεσία: Cy Howard
Πρωταγωνιστούν: Gig Young, Bea Arthur, Bonnie Bedelia, Anne Jackson, Harry Guardino, Michael Brandon, Richard Castellano, Bob Dishy, Marian Hailey, Cloris Leachman, Anne Meara.

Άλλα τραγούδια: “Comin’ thru to me”, “Keepin’ free”.

Κωμωδία για τα παράπλευρα αποτελέσματα ενός γάμου. Αφού έζησαν μαζί 18 μήνες η Susan και ο Mike αποφασίζουν να παντρευτούν και ανακαλύπτουν ότι οι γονείς τους έχουν τα δικά τους σεξουαλικά προβλήματα. Μ’ αυτή την ταινία έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της η Diane Keaton.

Η ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο του Μπρόντγουαιη με τον ίδιο τίτλο. Τα πραγματικά ονόματα των στιχουργών Robb Wilson είναι Robb Royer και του Arthur James, Arthur Griffin. Και οι δύο ήταν μέλη του συγκροτήματος “Bread”. Και οι δύο κιθαρίστες. Το συγκρότημα που είχε 13 επιτυχίες από το 1970-77 διαλύθηκε προσωρινά το 1973 και οριστικά το 1977.

Σε δίσκους το “For all we know” έγινε επιτυχία μόνο από τους Carpenters και μάλιστα Χρυσός Δίσκος. Οι Carpenters στην 10ετία του ’70 είχαν την μια επιτυχία μετά την άλλη, όπως “Close to you”, “Rainy days and Mondays”, “Yesterday once more”, “Top of the world”. H Karen Carpenter πέθανε το 1983, σε ηλικία μόλις 32 ετών από anorexia nervosa. Ο αδερφός της Richard συνέχισε την παραγωγή δίσκων και μετά τον θάνατο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου